+38 (03141) 78-651
+38 (050) 260-35-91

Helikon Hotel 3D exkurzió


Szobák – lakosztályok

Olcsó szállás

Minden szobát klímaberendezéssel láttak el. A Hotel személyszállitó liftet tartalmaz. A 59 szállodai szoba – ezek egy illetve háromágyasak – mellett négy luxuslakosztály is a vendégek rendelkezésére áll.

A négyszintes épület földszintjén egy hangulatos kávézó, mellékhelyiségek (mosdó) és egy kétszemélyes franciaágyas szoba található. Az első szinten a hotel irodái és szolgáltató egységei kaptak helyet, valamint 4 kétszemélyes franciaágyas szoba, a fürdőszobájuk zuhanyzófülkével van felszerelve. Ugyanitt egy darab két szobából álló luxuslakosztály is várja a vendégeket. Itt a fürdőszoba sarokkáddal van felszerelve.

A hotel második szintjén 7 vendégszoba kapott helyet. Itt 5 háromágyas szoba, valamint 2 kétszobás, sarokkádas fürdőszobás luxuslakosztály található.

Az épület harmadik szintjén 5 vendégszoba és 2 luxuslakosztály található. Ezen felül, a szaunának helyt adó épületben a vendégek rendelkezésére áll további 3 szoba:

  • egy 2 személyes franciaágyas szoba (fürdőszoba, kábel TV, légkondicionáló berendezés)
  • 2 db 5-5 személy elhelyezésére alkalmas szoba (fürdőszoba, kábel TV, légkondicionálás)
  • pótágyak beállításával a szállodában egyszerre 90-100 személy elhelyezésére nyílik lehetőség

A szállóvendégek és a látogatók járműveiket a hotel térfigyelő kamerával felszerelt, őrzött parkolójában helyezhetik el.

Olcsó szállás.